Beveiligings­techniek

Offerte aanvragen

Dienst: Beveiligingstechniek

Onder beveiligingstechniek verstaat Braer Elektrotechniek inbraak-, brand- en camerabeveiliging, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Braer Elektrotechniek zal in samenspraak met de klant overleggen welke beveiligingstechniek gewenst of benodigd is.

- Inbraakbeveiliging
Bij inbraakbeveiliging wordt vooral gekeken welke waarde er vertegenwoordigd wordt binnen een pand. Een bedrijf wat in iPhones handelt heeft een ander soort beveiliging nodig dan een bedrijf dat handelt in meubilair. De beveiliging is zowel bekabeld als draadloos te verkrijgen en eenvoudig te bedienen met de smartphone.

- Brandbeveiliging
Bij brandbeveiliging zijn er bijvoorbeeld de vragen of er gebruik gemaakt moet worden van een stil alarm, wat men bijvoorbeeld gebruikt in verzorgingstehuizen om paniek te voorkomen. Of moet er juist gebruik gemaakt worden van een slow-hoop (sirene) wat duidelijk aangeeft dat er brand is. Of moet er gekozen worden voor een gesproken alarm, waarbij men in verschillende talen een instructie geeft over wat te doen in de huidige situatie. Braer Elektrotechniek kan u adviseren bij deze vraagstukken en zorgt er daarnaast voor dat de ontruimingsinstallaties voldoen aan de NEN2575.

- Camerabeveiliging
Camerabeveiliging kan voor allerlei soorten doelen dienen, bijvoorbeeld om te zien of er iemand voor de deur staat, ter bescherming van uw eigendommen tegen diefstal of opzettelijke vernieling, maar ook ter voorkoming van claims, bijvoorbeeld of vracht in een loods beschadigd is binnengekomen of dat deze beschadiging bij u in de loods heeft plaatsgevonden. Kwaliteit is bij deze ook erg belangrijk. Veel camerabeelden kunnen namelijk niet gebruikt worden, omdat de kwaliteit hier niet goed genoeg voor is. Braer Elektrotechniek kan u helpen met de juiste camerabeveiliging van hoge kwaliteit.

Wilt u het juiste advies ontvangen voor inbraak-, brand- en camera beveiliging, neemt u dan gerust contact op met Braer Elektrotechniek.