Data­netwerken

Offerte aanvragen

Dienst: Datanetwerken

Een goed datanetwerk is onderdeel van een goede, stabiele werkplek. Het zorgt ervoor dat informatie snel benaderd kan worden via internet of Cloud, maar ook een verpleegoproepsysteem is afhankelijk van een goed stabiel netwerk om ervoor te zorgen dat informatie snel en correct bij de juiste persoon terecht komt.
Braer Elektrotechniek kan u hierbij voorzien van advies en aanleg van een datanetwerk. De bekabeling wordt aangelegd volgens de geldende NEN-normen. De aangelegde bekabeling wordt afgemonteerd, gemeten en gecodeerd, voordat deze opgeleverd wordt. Dit zorgt ervoor dat u een kwalitatief hoogstaand datanetwerk opgeleverd krijgt dat administratief op orde is, waardoor het gebruik ervan vergemakkelijkt wordt. Braer Elektrotechniek kan u ontzorgen in de aanleg van:

- Vaste netwerkaansluitingen;
- Wifi-netwerken;
- Verpleegoproepsystemen.

Ook de populariteit van glasvezel neemt toe in Nederland en daarmee blijft Braer Elektrotechniek niet achter. Voor de aanleg van glasvezelbekabeling als wel het afmonteren hiervan kunt u bij ons terecht. Mocht u een datanetwerk vraagstuk hebben wat hierboven niet genoemd is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.