Elektro­techniek

Offerte aanvragen

Dienst: Elektrotechniek

Een wereld zonder verlichting en elektronische apparatuur is vandaag de dag vrijwel ondenkbaar. Echter is al deze apparatuur onbruikbaar als hiervoor niet de juiste elektrotechnische installatie aanwezig is. Braer Elektrotechniek kan hulp bieden om u in de juiste elektrotechnische installatie te voorzien, in overeenstemming met geldende NEN-normen, zoals de NEN1010 en de NEN3140. Braer Elektrotechniek kan u helpen met allerlei soorten werkzaamheden, waaronder:

- Plaatsen/vervangen van groepenkasten
- Ontwerp van E-installaties
- Elektrotechnische renovatie
- Service en onderhoud (noodverlichting)
- Lichtberekeningen

Advies bij uw wensen nodig? Neem direct contact op.

Hoe omgaan met verduurzamen?
Eén van de doelen van de rijksoverheid is om de CO2-uitstoot te verminderen en een overstap te maken naar duurzame energie. Hierin zien we dat het gebruik van fossiele brandstoffen steeds verder aan het afnemen is. Zo zijn er in nieuwbouwwoningen al geen gasaansluitingen meer te vinden en zien we op de weg steeds meer elektrisch aangedreven voertuigen rijden. Braer Elektrotechniek kan u
ondersteunen in de wens naar verduurzaming, zoals het aanleggen en aansluiten van een voeding t.b.v. elektrisch koken. Het aanleggen, aansluiten en plaatsen van een oplaadstation t.b.v. van een elektrische fiets/auto of het plaatsen van zonnepanelen.
Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van verduurzamen? Neem dan nu contact op.