Bedrijfspand verduurzamen?

Offerte aanvragen

Verplicht per 1 januari 2023: Energielabel C

Per 1 januari 2023 moet een kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent dat een bedrijfspand dit jaar nog aan de gestelde eisen moet voldoen om een boete te voorkomen.

Het maximale primair fossiel energiegebruik ligt dan op maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet uw gebouw niet aan deze eis, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken.

Advies op maat
Braer Elektrotechniek verduurzaamt uw pand door het installeren van LED-verlichting, zonnepanelen of één van de vele andere energiebesparende opties. Hierbij geniet u altijd van advies op maat.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • LED-verlichting
  • Zonnepanelen
  • Ontwerp van E-installaties
  • Elektrotechnische renovatie
Met een geldig energielabel A, B of C voldoet uw kantoor aan de norm voor 2023. Met het oog op de toekomst is het verstandig om alvast energiebesparende maatregelen te onderzoeken en gebruik te maken van de natuurlijke momenten. Let bij uw huidige energielabel op de geldigheidsduur van 10 jaar.

Wilt u advies op maat over verduurzaming voor Energielabel C? Neem direct contact op voor meer informatie. Wij bespreken graag uw verduurzamingsopties

Direct contact opnemen of Laat u terugbellen