Verlichting

Offerte aanvragen

Dienst: Verlichting

Steeds meer verlichting wordt vervangen door LED, simpelweg omdat LED veel zuiniger is dan de oudere gloei- en halogeenlamp. Daarbij heeft verlichting erg veel invloed op hoe we ons gedragen. Goede kantoorverlichting verhoogt de productiviteit van de mens en op scholen zorgt goede verlichting voor een verbeterde leerprestatie. Daarnaast wordt bijvoorbeeld op de luchthaven
Schiphol bij het securityproces extra helder ligt gebruikt, zodat passagiers goed kunnen zien wat er gebeurt en hierdoor het stressgehalte afneemt.
Daarnaast kunnen we met verlichting steeds meer. Zo is het bijvoorbeeld te dimmen met een afstandsbediening of telefoon, en kunnen we een bewegingssensor gebruiken als schakelaar. Op deze manier bespaart u ook nog eens energie, omdat u nooit meer kunt vergeten om uw licht uit te schakelen. Het is zelfs mogelijk om leefpatronen in te stellen, waardoor bijvoorbeeld de slaapkamerlamp kan fungeren als wake-up light, of de verlichting automatisch aan- en uitschakelt als u op vakantie bent, waardoor het voor inbrekers lijkt alsof u thuis bent. Braer Elektrotechniek kan u helpen met allerlei soorten verlichting, waaronder:

- Tuinverlichting
- Woonhuisverlichting
- Kantoorverlichting (renovatie/compleet nieuw)
- Schoolverlichting
- Het aanlichten van gebouwen
- Lichtberekeningen

Mocht u een verlichtingsvraagstuk hebben wat hierboven niet genoemd is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.